Nákupní košík: Nákupní košík
prázdný
Kliknutím sem můžete měnit své registrační údaje nebo prohlížet předchozí objednávky Nepřihlášen  Kliknutím zobrazíte formulář pro přihlášení nebo registraci do e-shopu

Úvod: Home > Jak nakupovat > Ochrana soukromí

Ochrana soukromí

 zpět

 

Zásady ochrany osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Firma ESCAD Trade s.r.o. respektuje práva na ochranu osobních údajů zákazníků a návštěvníků svého webu v souladu v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a pravidly GDPR.

 

 

Zabezpečení osobních údajů

 

Pokud nám při objednávání zboží nebo registraci sdělíte své osobní údaje, použijeme je pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vámi a naší společností a k naplnění předmětu kupní smlouvy.


ESCAD Trade s.r.o. neprodává ani žádným způsobem nepronajímá Vaše osobní údaje třetím osobám.

 

K marketingovým účelům (obesíláním informacemi o novinkách) je Váš e-mail použit pouze na základě Vašeho výslovného souhlasu realizovaného prostřednictvím registrace do mailing-listu. Souhlas je možné kdykoli odvolat, zejména využitím prokliku v patičce obdrženého e-mailu. Váš e-mail je pro účely marketingu uchováván odděleně od Vašich osobních dat.

 

V případě objednávky jsou dopravci předány pouze kontaktní údaje nutné k uskutečnění dodání.

 

Vaše osobní údaje jsou v našem e-shopu i v interní ekonomické a účetní databázi po technické stránce chráněny obvyklými metodami a prostředky moderního IT zabezpečení.

 

 

Kde jsou požadovány osobní údaje, doba uchování

 

Vaše osobní údaje jsou požadovány při registraci do e-shopu, která plní dvě úlohy. Jednak slouží k identifikaci zákazníka pro zobrazení jemu příslušných dealerských cen zboží a dále je nutná pro uskutečnění objednávky z e-shopu.

 

Data jsou shromažďována na dobu nejméně 1 roku. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na obchod@escadtrade.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet (Vaše registrace). V případě realizovaných nákupů jsou Vaše data archivována pouze v interní databázi za účelem splnění zákonné povinnosti archivace účetních případů. Jakožto plátce DPH máme povinnost archivovat daňové doklady 10 let, ostatní 3 roky.

 

Dalším vyžadovaným údajem je nezávisle na registraci Váš e-mail, a to v případě, že se rozhodnete k registraci do mailing-listu za účelem odběru novinek. E-mail je z mailing-listu odstraněn buď automaticky přes proklik v patičce obdrženého e-mailu nebo naším obchodním oddělením na základě Vašeho pokynu e-mailem.

 

 

Shromažďované údaje

 

Shromažďovanými údaji jsou fakturační údaje, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a údaje o obchodním případu. Z technických údajů IP adresa a parametry přístupu, které jsou užívány výhradně pro identifikaci, nejsou dále zpracovány ani poskytovány třetím stranám.

 

 

Přístup k osobním údajům

 

Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli, můžete po přihlášení ke svému účtu.

 

 

Cookies a automatizované zpracování

 

Na zařízení návštěvníka mohou být ukládány cookies soubory s parametry přístupu, které lze obvyklým způsobem smazat nebo jejich ukládání vůbec nepovolit. Nad daty návštěvníka stránek není prováděna profilace ani analýza.

 

 

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

 

ESCAD Trade s.r.o. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do své interní databáze a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka a v souladu s vašimi případnými dalšími pokyny.

 

 

Dozorový úřad

 

Dozor nad ochranou osobních údajů provádí Úřad na ochranu osobních údajů uoou.cz.